Sungurlu Mesleki Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 0364 3117682
WEB https://sungurlumesem.meb.k12.tr
Adres : Yeni Hayat Mah. Yeni Sanayi Sitesi 3.Cad. No73/A SUNGURLU/ÇORUM
VİZYON : "Evrensel değerleri temel alarak yaptığı eğitim, öğretim, araştırma ve izleme faaliyetleriyle her alanda yetkin, araştırmacı, girişimci, ahlaki değer ve toplumsal sorumluluk sahibi üstün nitelikli çırak, kalfa ve ustalar yetiştirmeyi, toplum ve çevreye duyarlı yüksek nitelikli bilimsel ve kültürel çalışmalar yapmayı ve insanlığın yararına sunmayı görev edinmiştir"
MİSYON : "Teknolojinin üretimi, kullanımı ve yayılımına en üst düzeyde katkı sağlayan, ulusal ve uluslararası platformlarda da saygın bir eğitim ve araştırma kurumu olmaktır"
BAŞARILAR : 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı TKY ödül süreci Okul Kategorisinde İlçe birincisi, İl üçüncüsü olmuştur. 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında TKY ödül ve değerlendirme süreci Ekip Kategorisinde ilçe birincisi, İl yedincisi olmuştur.

Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis : YOK.
Ulaşım : ÖZEL ARAÇ-BELEDİYE ULAŞIM HİZMETLERİ
Yerleşim Yeri : SUNGURLU YENİ SANAYİ SİTESİ.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZ
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Faaliyeti İl Akreditasyon konsorsiyum üyesi okul